Από την παραγωγή στην κατανάλωση





 

 Από την παραγωγή στην κατανάλωση!  Εκμάθηση σωστής διατροφής. 

Εκπαίδευση στο κόψιμο με μαχαίρι, εξάσκηση λεπτής και αδρής κινητικότητας με τα πιο φρέσκα λαχανικά του θερμοκηπίου μας! Μια δραστηριότητα σε συνεργασία του εργαστηρίου Γεωπονίας και των συναδέλφων ΕΒΠ  επάνω  σε  καθημερινές δεξιότητες στα πλαίσια της αυτόνομης διαβίωσης.

Αρβανίτη Φούλη 

Ιντός Βασίλης   

Τερζίδου Ελισάβετ

Χριστοδουλοπούλου Κων/να

 








 




Σχόλια