Τη σχολική χρονιά 2021-2022 διεξήχθη το πρόγραμμα αγωγής υγείας ‘Από την παραγωγή στην
κατανάλωση’ με συντονίστρια την κα Αποστόλου Σεβαστή, σχολική ψυχολόγο, και μέλη της ομάδας, τον
κο Ίντο Βασίλη, εχνολόγο γεωπόνο και την κα Βίγλη Ειρήνη, κοινωνική λειτουργό.
Το σκεπτικό ήταν τα παιδιά να εξοικειωθούν με την παρασκευή ελαφρών γευμάτων για brunch με τη χρήση ενός κύριου συστατικού που το προμηθευόμασταν από το θερμοκήπιό μας, παρουσίαση αυτού του συστατικού και αναζήτηση συνταγής, καθώς και πιθανό τρόπο αποθήκευσης και συσκευασίας του. '
Δείτε το περιεχόμενο του προγράμματος στο παρακάτω σύνδεσμο :
Στον σύνδεσμο που ακολουθεί περιγράφονται οι συνταγές που χρησιμοποιήθηκαν :
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου