ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗς 25Ης ΜΑΡΤΙΟΥ

 ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

σε συνεργασία με το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του θεάτρου Νέας Φώκαιας με την πολύτιμη αρωγή της υπεύθυνης του Θεάτρου και της κ. Κιοσσέ, προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΛΕΓΡΑ» (παραχώρησε παραδοσιακές φορεσιές στους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ για την κάλυψη ενδυματολογικών αναγκών θεατρικού δρώμενου) εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25 ης Μαρτίου σε συνεργασία των δύο σχολείων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των δύο σχολείων έψαλαν «τη Υπερμάχω», παρουσίασαν το χρονικό του αγώνα, απήγγειλαν ποιήματα, παρουσίασαν σκετς, τραγούδησαν δημοτικά και επαναστατικά άσματα με συνοδεία χοροδράματος, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, πάντοτε με τη διακριτική καθοδήγηση των καθηγητών των σχολείων τους και με τη δέουσα επισημότητα και σεβασμό. Οι πρωταγωνιστές/τριες της γιορτής εξέπληξαν όλους με την προσπάθειά τους και στο τέλος επιβραβεύτηκαν με το ενθουσιώδες και συνεχόμενο χειροκρότημα που απέσπασαν. Η χαρά και παράλληλα η συγκίνηση της ημέρας ήταν τα ομορφότερα συναισθήματα που νιώσαμε!

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές /τριες του Ιονίου Γυμνασίου, τις φιλολόγους κ.Λίλη και κ. Δεληβογιατζή, τον Θεολόγο κ. Αντωνίου και τον Διευθυντή του Γυμνασίου Νέας Φώκαιας κ. Ντόντουλο Βασίλη για την άριστη συνεργασία και φιλοξενία και δεσμευόμαστε σε μελλοντικές κοινές δράσεις. 

Συγχαρητήρια σε όλους! Χρόνια πολλά- χρόνια ειρηνικά!

Υπεύθυνες γιορτής Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΝΕΑΣ ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ: φιλόλογοι: κ. Βουλγαράκη, κ. Σαμαρά, γυμνάστρια: κ. Ζησοπούλου, μουσικός: κ. Τότσκα, Αν. Διευθύντρια: κ. Μόσχοβα 

Διευθυντής: κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνος 



Σχόλια