ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: "ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ"

 ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΩΚΕΑΝΙΑ"

Στο πλαίσιο της δράσης "Γνωρίζοντας τα επαγγέλματα", οι μαθητές μας  επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο Ωκεάνια στα Νέα Μουδανιά. Εκεί, ξεναγήθηκαν στον χώρο από τον Διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Λεβέντη, ενημερώθηκαν για την ιστορία του ξενοδοχείου, τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του και τα επαγγέλματα που συναντά κανείς στον χώρο. Είδαμε σε δράση, τα επαγγέλματα των υπαλλήλων υποδοχής, των κηπουρών, των σερβιτόρων, των γυμναστών και των αποθηκάριων. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν από την οργάνωση και τη φιλοξενία και άδραξαν την ευκαιρία να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους και να λύσουν όλες τις απορίες τους  που είχαν να κάνουν με τα θέματα του ξενοδοχείου. 

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση του "Ωκεανία" για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και ειδικά τον Διευθυντή του ξενοδοχείου, τον κ. Λεβέντη Δημήτρη για την υπέροχη ξενάγηση και ενημέρωση πάνω στον τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου και των επαγγελματιών που απασχολεί.

Υπεύθυνη προγράμματος: Βίγλη Ειρήνη (ΠΕ30)

Συμμετέχοντες: Παπανικολάου Κωνσταντίνος (ΠΕ11), Αρβανίτη Τριανταφυλλιά (ΔΕ01), Κωνσταντίνα Άλμα-Τότσκα (ΠΕ79.01), Παπάζη Ευαγγελία (ΠΕ29)

Σχόλια